Komplex vagyonvédelem

Amennyiben egy "Komplex" megoldást keres a védeni kívánt objektumának, akkor a lehető legjobb helyen jár!

Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a vagyonvédelem területén, legyen szó kerítésről, elektronikus vagyonvédelmi rendszerekről vagy élőerős vagyonvédelemről.

Itt ezt mind megtalálja, és egy kézben tarthatja projektjének lebonyolítását!

A komplex vagyonvédelem három különálló egységből áll.

Az első fázis a kerítésépítés:

Aki építkezik, mindenképp nagy fába vágja a fejszét, és elkerülhetetlen a megfelelő kerítés építése, kialakítása. A kerítés nem csak határoló része a kertnek, de nyilvánvalóan fontos biztonságtechnikai és esztétikai szerepe is van.

Ha kerítésépítéshez szükséges kerítés-megoldásokat keres, esetleg egy helyen szeretné megoldani a kerítés elemek, kapuk és ezek mozgatóelektronikájának beszerzését jó helyen jár. Ha mindemellett szakértő tanácsadásra és a kerítés építés teljes kivitelezésére is szüksége van, akkor nem is kell tovább keresnie.

Kollégáink és alvállalkozóink egyaránt több tíz éves kerítésépítési tapasztalattal, és sok-sok kilométer megépített kerítéssel, kapuval a hátuk mögött állnak rendelkezésére. Ingyenes szakmai tanácsokkal látjuk el leendő és visszatérő ügyfeleinket, valamint magas szintű szakmai tudásunkkal segítjük a költségvetések előkészítését, és természetesen a kerítés építését is vállaljuk.

A második fázis a vagyonvédelmi rendszer:

Vagyonvédelmi rendszer kiválasztásánál az alábbi tényezőket kell figyelembe venni:

- a védeni kívánt objektum földrajzi elhelyezkedés

- a védeni kívánt objektum jellege

- a védeni kívánt objektum veszélybe sorolási osztálya

A vagyonvédelmi rendszereknél különböző technikai megoldásokat tudunk nyújtani Ügyfeleinknek.

Minden esetben javasoljuk, hogy a létesítendő objektumon legyen elhelyezve kamerarendszer, amely rögzíti a behatolás megvalósulását.

A kamerarendszerek lehetnek fixoptikás EXIR IP csőkamera vagy IR IP PTZ dómkamera rendszerek.

A kamerarendszereken kívül szükség van egy behatolás jelző rendszere is ami lehet, mikorfonkábel (Quadrosense), Ultrahangos érzékelő, Infra sugaras érzékelő, elektromos kerítés vagy hőkamerás behatolásjelző rendszer valamelyike, mely rendszerek együtt dolgoznak a kamerarendszerrel.

Az elektronikus vagyonvédelmi rendszereket is tovább lehet bővíteni élőerős vagyonvédelemmel.

Az alábbi komplex vagyonvédelemről itt kérhet tájékoztatást és ajánlatot: