Referenciák

Ezen az oldalon találja a már elkészült projektjeink referencia anyagait.

Az oldalt folyamatosan bővítjük, ide bármikor érdemes visszatérni, ha most gondolkodik kerítésépítésen, esetleg vagyonvédelmi rendszer vagy ezek "Komplex" kiépítésén.

Itt sok hasznos ötletet találhat kerítésrendszereinek a megvalósításához, amelyben cégünk az Ön partnere lehet.

Székely József Református Általános Iskola PLEX FH és Labdafogó kerítése, Szentmártonkáta

Cégünk felkérést kapott a Szentmártonkátai, Székely József Református Iskolától, hogy a régi és elavult kerítését egy új és biztonságos kerítésre cserélje.

A megvalósításhoz a PLEX FH kerítésrendszert javasoltuk és telepítettük, mert nem csak telekhatároló, de labdafogó szerepet is be kellett töltenie a kerítésnek.

Ezen kívül még sportháló felszerelése is a feladatunk volt.

Ipari létesítmény, Ideiglenes kerítés PLEX Vadhálós rendszerrel, Pest megye

Megrendelőnk egy Ipari létesítmény megvalósításához keresett egy időálló és igényes megoldást, ideiglenes kerítés kialakítására.

A kerítés PLEX Vadhálós tekercses kerítéssel, PLEX Preria oszlopkkal és PLEX ZN támaszoszlopokkal került megvalósításra.

Üzemi létesítmény PLEX3D kerítés és PLEX D kapuk, Budapest

Megrendelőnknek fontos volt, hogy az ipari vágányokhoz illetéktelen ne tudjon ellenőrizetlenül bejutni.

Ezért a területen belül a PLEX3D RAL6005 zöld színű kerítést építettük, az utcafronti részen pedig az elhelyezett PLEX D kétszárnyú kapura egy bemászásgátló elemet is felszereltünk.

Napelemes kiserőmű építése, Somogy megye

Somogy megyében épülő Napelemes Erőműhöz cégünket kérték fel, kerítés és vagyonvédelmi rendszerek szállítására és kiépítésére.

Az elkészült Erőművet PLEX3D horganyzott kerítéstáblával, PLEX4060 horganyzott kerítésoszloppal és PLEX D kétszárnyú kapuval kerítettük körbe.

Az erőmű elhelyezkedése végett egy magasabb védelmi rendszert kellet kiépítenünk, ezért erre a projektre ultrahangos védelmet és nagyobb teljesítményű fix és PTZ kamerákat telepítettünk.

Telken belüli lezárás, Budapest

Megrendelőn elképzelését valósítottuk meg, miszerint szerette volna biztonságossá tenni a focipálya körüli részt. Olcsó, de időtálló megoldást kért cégünktől.

A kivitelezést PLEX ASTRO tekercses kerítést javasoltuk neki és ezt is valósítottuk meg PLEX Omega oszloprendszerrel, RAL6005 zöld színben

Magánház PLEX F és belátásgátló, Pest megye

Megrendelőnknek fontos volt, hogy ne lássa a szomszéd romos házát, ezért a PLEX F RAL7016 fedőléces kerítésrendszert ajánlottuk neki, belátásgátló (RAL7016) szalaggal szerelve.

Továbbá a telek leejtése miatt indokolt volt a betonlábazat elhelyezése is, amely az esztétika mellett, megakadályozza a rágcsálok és egyéb kistestű állatok bejutását a telekre.

 

Napelem Erőmű, Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun megyében épülő Napelem Erőműhöz cégünket kérték fel a kerítés szállítására és megépítésére.

Az elkészült Erőművet PLEX3D RAL6005 zöld kerítéstáblával, PLEX4060 RAL6005 zöld kerítésoszloppal és PLEX D kétszárnyú kapuval kerítettük körbe.