Referenciák

Ezen az oldalon találja a már elkészült projektjeink referencia anyagait.

Az oldalt folyamatosan bővítjük, ide bármikor érdemes visszatérni, ha most gondolkodik kerítésépítésen, esetleg vagyonvédelmi rendszer vagy ezek "Komplex" kiépítésén.

Itt sok hasznos ötletet találhat kerítésrendszereinek a megvalósításához, amelyben cégünk az Ön partnere lehet.

Cicabirodalom Budajenőn

Miklós Budajenőről arra keresett megoldást, hogy a cicáit biztonságban tudhassa, ha a kertbe kiengedi őket.

Mintegy 2,5 méteres kerítést építettünk előre gyártott betonlábazattal, ami megakadályozza a cirmik átjutását a kerítésen. A táblák fölé még egy speciális szerkezet kerül majd elhelyezésre, ami megállítja a legügyesebb mászóakrobatát is.

Ráckeve - a nyugalom szigete

Ráckevére hívott minket József, mert a nyaralójukhoz szerettek volna egy szép kerítést a régi, elöregedett, bozóttal benőtt tákolmány helyett. A természetbe jól illeszkedő zöld színű 3D táblás kerítésünk mellett döntöttek.

Igazi felüdülés volt ilyen szép környezetben dolgozni, és hallgatni az RSD élővilágának neszeit.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Józsefnek pont azt tudtuk adni, amit kapni szeretett volna:

"A kerítésem megtervezésével és kivitelezésével a Komplex Kerítés Kft.-t bíztam meg. JÓL DÖNTÖTTEM, van egy szép és jó kerítésem.

Sok rossz tapasztalat után az interneten találtam rájuk.
Megkeresésemre azonnal válaszoltak, napokon belül megtörtént a helyszínbejárás és az ajánlatadás.
Kérésem az volt feléjük, hogy a kerítéssel kapcsolatban nekem semmivel se kelljen foglalkoznom, „kulcsrakész” kerítést kértem és ezt is kaptam.

A projektvezető ígéreteit mindvégig betartva szervezte a teljes kivitelezést. Rövid időn belül, precízen, komoly szakmai hozzáértéssel, nagyon gondosan készült el a kerítés. Az sem volt utolsó szempont, hogy a munkások udvariassak és vidámak voltak, nem volt nyűg nekik a munka. 

Köszönöm a teljes csapat munkáját.

 Köszi, üdv: MJ"

 

Hálásak vagyunk a méltató szavakért! Köszönjük!

Arrabona! Visszatértünk!

Volt már dolgunk Győrben - nem is egyszer - de most István miatt jöttünk újra.

A régi "kókadt" utcafronti kerítését szerette volna valami dekoratívra, gondozásmentesre cserélni. És ha már ott vagyunk emiatt, akkor csináljunk valami hasonlót belső elválasztó kerítésnek is.


István rendkívül jó ízlésére vall, hogy a PLEX Vario Design kerítéscsaládunkból választott.
Az utcafrontra antracit színű, zárt térhatású kerítéstáblák és kapuburkolatok lettek felhelyezve, belső elválasztó kerítésnek pedig szintén antracit színben ugyenebből a termékcsaládból a fix táblásított kerítéselemeket telepítettük.

Solymár Te csodás ...

 

Róza és Márk Solymáron laknak.

A telkük nem mondható éppen „laposnak”. Az erős lejtésen kívül még a nagyon laza szerkezetű talaj is kihívást jelentett, nem is beszélve az egyéb, menet közben felmerülő gondokról. De ez sem torpantja meg kivitelezőinket. A területet megkapta antracit színű „ruháját”, aminek Kedves Megbízóink is nagyon örültek.

 

"Az ajánlatkérés után azonnal felvették velünk a kapcsolatot, és pár nap alatt részletesen kidolgozott ajánlatot kaptunk.

A kivitelezést az ígértnél rövidebb időn belül megkezdték, majd a munkálatok alatt rengeteg megoldandó problémába ütköztek, amelyet elképesztő megoldási stratégiával kezeltek.

Profi csapat, szép végeredmény. Csak ajánlani tudjuk őket!

 

Róza és Márk, Solymár"

 

Köszönjük az elismerő szavakat!

 

Ebvédelmi kerítés Győrben

Szintén 2020 nyarán Győrben építettünk elegáns antracit színű kerítést, egy rendkívül szép kertben.

Mivel új jövevény érkezett a családhoz egy kölyökkutya személyében, meg kellett oldanunk, hogy a kelekótya eb ne lóghasson át a szomszédokhoz.

Ez már egy szépen kialakított kert volt, így vigyázni kellett munka közben, hogy az oszlopok helyéről kikerülő földkupacok és a betonmaradékok ne rontsák el az összhatást.

De hát első a Kedves Ügyfél! Természetesen megoldottuk. Olyan, mint ha ott sem lettünk volna, csak a kerítés került a helyére varázsütésre.

Hétvégi ház kerítése Veresegyházon

Még 2020 nyár végén ismertük meg Erzsikét, és unokáját, Andrást, akik szerették volna, ha a család hétvégi házánál lévő régi drótfonatot lecseréljük valami korszerűbbre és szebbre.

Nem tudtunk nemet mondani Nekik.

„Kedves György!

Egy kisebb munkával kerestük meg Önöket, de ennek ellenére a tervezéstől az átadásig kifogástalan szolgáltatást és kapcsolattartást kaptunk. A kivitelező csapat egy külön dicséretet érdemel, a körülbelül 15,5 méteres szakaszon a régi kerítés elbontását, elszállítását és az új kerítés építését kevesebb mint fél nap alatt abszolválták kifogástalan minőségben, tereprendezéssel együtt.

Még egyszer köszönjük a munkát,

 

András és Erzsike, Veresegyház”

Mindig Öröm számunkra, ha elégedettek a munkánkkal! Köszönjük a megbízást!

Csepeli magánház elválasztó kerítése

Csepelről keresett meg minket Péter, hogy segítsünk neki a szomszédtól elválasztó régi és csúnya drótfonatos kerítését elbontani, és helyette valami mutatósat megépíteni.

Íme!

„Tisztelt Komplex Kerítés Kft.!

 

Megköszönöm a gyors és hatékony ügyintézést az ajánlatadástól a kivitelezésig. Az ajánlott minőséget mind a termékre, mind a kivitelezésre vonatkozóan betartották.

A végeredmény magáért beszél, öröm ránézni az új kerítésünkre.”

P. Péter, Csepel

Mi köszönjük Péternek a bizalmat, és örülünk, hogy elégedett a munkánkkal!

PLEX 3D bevonatos táblás kerítésrendszer zöld színben, kiegészítve a vasalt előre gyártott betonlábazattal

XVI. kerület, Mátyásföld - Volt Ikarus lőtér Sarjú utcai kerítésének helyreállítása

A XVI. kerület egyik szolgáltató szervezetétől kaptunk megbízást a volt Ikarus lőtér Sarjú utcai kerítésének helyreállítására. A kerület szeretné a területet rendbe tenni, és elejét venni a további illegális szemétlerakásnak. Ennek szellemében 220 méter új táblás kerítést építtettek, és térfigyelő kamerák elhelyezése is tervben van.

Nagy az öröm és az elégedettség a megbízónk és a kerületvezetés részéről. Nekünk is örömünkre szolgál, hogy részt vehettünk a munkálatokban és hozzájárulhattunk a hely biztonságosabbá és tisztábbá tételéhez!

Hajrá Mátyásföld!

PLEX 3D bevonatos táblás kerítésrendszer zöld színben, és helyenként pótolt előre gyártott betonlábazat

Balatonlelle Vidámpark PLEX3D horganyzott lábazatos kerítése

A Balatonlellei Vidámpark parkolójának a régi drótfonatos kerítés cseréjére Cégünket kérték fel.

Az új kerítést PLEX3D horganyzott, lábazatos rendszerrel építettük ki.

Samsung Zrt. Jászfényszaru, Ivóvíz tározó PLEX3D RAL9010 lábazatos kerítése és kapuja

Egy pályáztatás keretében Cégünk nyerte el a Samsung Zrt. Jászfényszarui gyártóüzeménél az ivóvíz tározó kerítés és kapuépítési munkáit.

A Megrendelő kérése az volt, hogy egy biztonságos, magas és egyedi színű kerítés kerüljön elhelyezésre.

Ezért PLEX3D RAL9010 fehér kerítésrendszert szállított és telepített, beton lábazati elemmel, PLEX D egyszárnyú kapoval és szögesdrótos védelemmel.

Pest Megye, Szigetszentmiklós Csapadékvíz tározó PLEX F kerítése

Cégünk megkeresést kapott, hogy a Szigetszentmiklóson készülő csapadékvíz tárolót körbekerítse.

A megvalósításnál fontos szempont volt a biztonság és az esztézika, ezért a PLEX F 6/5/6 mm-es RAL6005 zöld erősített kerítésrendszer ajánlottuk és épíettük meg.

Székely József Református Általános Iskola PLEX FH és Labdafogó kerítése, Szentmártonkáta

Cégünk felkérést kapott a Szentmártonkátai, Székely József Református Iskolától, hogy a régi és elavult kerítését egy új és biztonságos kerítésre cserélje.

A megvalósításhoz a PLEX FH kerítésrendszert javasoltuk és telepítettük, mert nem csak telekhatároló, de labdafogó szerepet is be kellett töltenie a kerítésnek.

Ezen kívül még sportháló felszerelése is a feladatunk volt.

Ipari létesítmény, Ideiglenes kerítés PLEX Vadhálós rendszerrel, Pest megye

Megrendelőnk egy Ipari létesítmény megvalósításához keresett egy időálló és igényes megoldást, ideiglenes kerítés kialakítására.

A kerítés PLEX Vadhálós tekercses kerítéssel, PLEX Preria oszlopkkal és PLEX ZN támaszoszlopokkal került megvalósításra.

Üzemi létesítmény PLEX3D kerítés és PLEX D kapuk, Budapest

Megrendelőnknek fontos volt, hogy az ipari vágányokhoz illetéktelen ne tudjon ellenőrizetlenül bejutni.

Ezért a területen belül a PLEX3D RAL6005 zöld színű kerítést építettük, az utcafronti részen pedig az elhelyezett PLEX D kétszárnyú kapura egy bemászásgátló elemet is felszereltünk.

Napelemes kiserőmű építése, Somogy megye

Somogy megyében épülő Napelemes Erőműhöz cégünket kérték fel, kerítés és vagyonvédelmi rendszerek szállítására és kiépítésére.

Az elkészült Erőművet PLEX3D horganyzott kerítéstáblával, PLEX4060 horganyzott kerítésoszloppal és PLEX D kétszárnyú kapuval kerítettük körbe.

Az erőmű elhelyezkedése végett egy magasabb védelmi rendszert kellet kiépítenünk, ezért erre a projektre ultrahangos védelmet és nagyobb teljesítményű fix és PTZ kamerákat telepítettünk.

Telken belüli lezárás, Budapest

Megrendelőn elképzelését valósítottuk meg, miszerint szerette volna biztonságossá tenni a focipálya körüli részt. Olcsó, de időtálló megoldást kért cégünktől.

A kivitelezést PLEX ASTRO tekercses kerítést javasoltuk neki és ezt is valósítottuk meg PLEX Omega oszloprendszerrel, RAL6005 zöld színben

Magánház PLEX F és belátásgátló, Pest megye

Megrendelőnknek fontos volt, hogy ne lássa a szomszéd romos házát, ezért a PLEX F RAL7016 fedőléces kerítésrendszert ajánlottuk neki, belátásgátló (RAL7016) szalaggal szerelve.

Továbbá a telek leejtése miatt indokolt volt a betonlábazat elhelyezése is, amely az esztétika mellett, megakadályozza a rágcsálok és egyéb kistestű állatok bejutását a telekre.

 

Napelem Erőmű, Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun megyében épülő Napelem Erőműhöz cégünket kérték fel a kerítés szállítására és megépítésére.

Az elkészült Erőművet PLEX3D RAL6005 zöld kerítéstáblával, PLEX4060 RAL6005 zöld kerítésoszloppal és PLEX D kétszárnyú kapuval kerítettük körbe.